А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я

Шинжлэх ухааны салбар

ᠠᠶᠤᠯ ᠤᠨ ᠰᠢᠨᠵᠢᠯᠡᠭᠡ ᠪᠠ ᠡᠭᠡᠵᠢᠭᠲᠡᠢ ᠴᠡᠭ ᠦᠨ ᠬᠢᠨᠠᠯᠲᠠ

Аюулын шинжилгээ ба эгзэгтэй цэгийн хяналт

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) system

Хүнсний аюулгүй байдалд чухал ач холбогдол бүхий аюулыг илрүүлэх, үнэлэх, хянах тогтолцоо
Шинжлэх ухааны салбар

Хөдөө аж ахуйн шинжлэх ухаан

Үндсэн салбар

Мал эмнэлэг судлал

Дэд салбар

Халдваргүй өвчин судлал

Эх сурвалж

Good practices for the meat industry

А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я
© Шинжлэх ухааны түлхүүр нэр томьёоны тайлбар толь 2021 он
Нэр томьёоны тайлбар толь