А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я

Шинжлэх ухааны салбар

ᠰᠢᠨ᠎ᠡ ᠮᠢᠬ᠎ᠠ

Шинэ мах

Fresh meat

Хамгаалалтын савлагаанаас зүйл савлаагүй, хөргөхөөс бусдаар боловсруулалт хийгээгүй, өөрийн анхдагч шинж чанараа хадгалсан мах
Шинжлэх ухааны салбар

Хөдөө аж ахуйн шинжлэх ухаан

Үндсэн салбар

Мал эмнэлэг судлал

Дэд салбар

Халдваргүй өвчин судлал

Эх сурвалж

Good practices for the meat industry

А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я
© Шинжлэх ухааны түлхүүр нэр томьёоны тайлбар толь 2021 он
Нэр томьёоны тайлбар толь