А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я

Шинжлэх ухааны салбар

ᠲᠡᠵᠢᠭᠡᠯ ᠦᠨ ᠰᠢᠩᠭᠡᠴᠡ

Тэжээлийн шингэц

Digestibility

Тэжээлийн найрлагад байгаа уураг, тослог, нүүрс ус зэрэг шимт бодис тэжээл боловсруулах эрхтэний доторх бичил биетэн болон ферментийн үйлчилгээгээр задарч улмаар энгийн нэгдэл болж шимэгдэх үйл явц
Шинжлэх ухааны салбар

Хөдөө аж ахуйн шинжлэх ухаан

Үндсэн салбар

Мал аж ахуй

Дэд салбар

Бэлчээр тэжээл судлал

Эх сурвалж

Х.Гэндарам. Мал амьтдыг тэжээхүйн ухаан. УБ., 2009

А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я
© Шинжлэх ухааны түлхүүр нэр томьёоны тайлбар толь 2021 он
Нэр томьёоны тайлбар толь