А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я

Шинжлэх ухааны салбар

ᠠᠮᠢᠨ ᠬᠦᠴᠢᠯ

Амин хүчил

Amino acid

Малын тэжээлд байгаа протейн нь тэжээл боловсруулах эрхтэн дэх нян, бүдүүлэг биетэн болон уураг задлагч ферментийн нөлөөгөөр задарахад бий болдог бодис
Шинжлэх ухааны салбар

Хөдөө аж ахуйн шинжлэх ухаан

Үндсэн салбар

Амьтан, сүү судлал

Дэд салбар

Бэлчээр тэжээл судлал

Эх сурвалж

Х.Гэндарам. Мал амьтдыг тэжээхүйн ухаан. УБ., 2009

А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я
© Шинжлэх ухааны түлхүүр нэр томьёоны тайлбар толь 2021 он
Нэр томьёоны тайлбар толь