А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я

Шинжлэх ухааны салбар

ᠡᠯᠡᠰᠲ᠋ᠢᠨ ᠤᠭᠤᠷᠠᠭ

Эластин уураг

Elastin protein

Амьд биеийн нэн чухал бүрэлдэхүүний хэсэг болох, амин хүчлийн үлдэгдлүүдээс бүрдэл болох шим бодис
Шинжлэх ухааны салбар

Хөдөө аж ахуйн шинжлэх ухаан

Үндсэн салбар

Амьтан, сүү судлал

Дэд салбар

Шим тэжээл, хоол судлал

Эх сурвалж

Төмөржав М. Монголын бэлчээрийн мал аж ахуй. УБ., 2004

А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я
© Шинжлэх ухааны түлхүүр нэр томьёоны тайлбар толь 2021 он
Нэр томьёоны тайлбар толь