А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я

Шинжлэх ухааны салбар

ᠠᠭᠠᠷᠴᠠ

Аарц

Curd

Тараг, айраг зэргийг буцалган ээдүүлж, шар сүүг нь шүүсэн цагаа
Шинжлэх ухааны салбар

Хөдөө аж ахуйн шинжлэх ухаан

Үндсэн салбар

Амьтан, сүү судлал

Дэд салбар

Шим тэжээл, хоол судлал

Эх сурвалж

Монгол хэлний их тайлбар толь

А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я
© Шинжлэх ухааны түлхүүр нэр томьёоны тайлбар толь 2021 он
Нэр томьёоны тайлбар толь