А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я

Шинжлэх ухааны салбар

ᠰᠢᠭᠤᠵᠠ

Шууз

Shuuz /roasted meat/

Үхэр, хонины шулж ангилсан махыг жижиглэн хэрчиж давслаад, махны шүүсийг өөрт нь шингээх замаар хуурч болгосон, удаан хадгалагдах махан бүтээгдэхүүн
Шинжлэх ухааны салбар

Хөдөө аж ахуйн шинжлэх ухаан

Үндсэн салбар

Амьтан, сүү судлал

Дэд салбар

Шим тэжээл, хоол судлал

Эх сурвалж

MNS 6268:2011. Уламжлалт махан бүтээгдэхүүн. "Шууз".

А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я
© Шинжлэх ухааны түлхүүр нэр томьёоны тайлбар толь 2021 он
Нэр томьёоны тайлбар толь