А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я

Шинжлэх ухааны салбар

ᠻᠠᠽ

Каз

Kaz /salted horse meat/

Адууны 7-8 дахь хавиргыг хос хосоор харвинг оролцуулан тууш зүсэж, давслан, нарийн гэдсэнд хийж, модоор шорлон тэвхдэж, утаж боловсруулсан бүтээгдэхүүн
Шинжлэх ухааны салбар

Хөдөө аж ахуйн шинжлэх ухаан

Үндсэн салбар

Амьтан, сүү судлал

Дэд салбар

Шим тэжээл, хоол судлал

Эх сурвалж

MNS 6391:2013. Адууны махан уламжлалт бүтээгдэхүүн.

А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я
© Шинжлэх ухааны түлхүүр нэр томьёоны тайлбар толь 2021 он
Нэр томьёоны тайлбар толь