А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я

Шинжлэх ухааны салбар

ᠪᠣᠭᠣᠳᠠᠭ

Боодог

Boodog /fried and baked whole meat/

Тарвага, ямааг туламлан өвчиж яс, гэдэс дотрыг аваад, давс, ногоогоор амтлан, дотор нь улайсгасан чулуу хийж, үсийг нь зумлан ил галд шарж болгодог монгол үндэсний хүндэтгэлийн хоол
Шинжлэх ухааны салбар

Хөдөө аж ахуйн шинжлэх ухаан

Үндсэн салбар

Амьтан, сүү судлал

Дэд салбар

Шим тэжээл, хоол судлал

Эх сурвалж

Монгол үндэстний хүнс судлал

А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я
© Шинжлэх ухааны түлхүүр нэр томьёоны тайлбар толь 2021 он
Нэр томьёоны тайлбар толь