А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я

Шинжлэх ухааны салбар

ᠪᠣᠷᠴᠠ

Борц

Dried meat

Хасах температурт хөлдөөж, агаар салхинд уриншуулан, ус чийгийг нь аажим хатааж, хадгалах аргаар боловсруулсан мах
Шинжлэх ухааны салбар

Хөдөө аж ахуйн шинжлэх ухаан

Үндсэн салбар

ХАА биотехнологи

Дэд салбар

Шим тэжээл, хоол судлал

Эх сурвалж

Монгол үндэстний хүнс судлал

А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я
© Шинжлэх ухааны түлхүүр нэр томьёоны тайлбар толь 2021 он
Нэр томьёоны тайлбар толь