А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я

Шинжлэх ухааны салбар

ᠬᠣᠰᠢᠭᠤ ᠲᠠᠭᠠᠷᠢᠯᠲᠠ

Хошуу тайралт

Beak Treatment /Trimming

Тахианы хошууны дээд тал нь доод талаасаа урт ургаж дотогш махийн тэжээл идэх боломжийг хязгаарладаг тул дэгдээхэйг хоёр долоо хоносны дараа хошууг тайрч, цус алдахаас сэргийлж халуунаар хайрах үйл Хошуу тайрагчийн ир нь 600-650 хэмийн халуун буюу интоорон улаан өнгөтэй байна.
Шинжлэх ухааны салбар

Хөдөө аж ахуйн шинжлэх ухаан

Үндсэн салбар

Амьтан, сүү судлал

Дэд салбар

Шувуу судлал

Эх сурвалж

Эрхэмбаяр Л., Лувсаншарав Б., Рэнцэнханд Ж., Шувууны аж ахуй., УБ., 2013

А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я
© Шинжлэх ухааны түлхүүр нэр томьёоны тайлбар толь 2021 он
Нэр томьёоны тайлбар толь