А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я

Шинжлэх ухааны салбар

Шингээлтийн эцсийн гурван амт

Three post digetion tastes

Шингээлтийн эцсийн гурван амт гэдэгт: амтлаг, давслаг, гашуун гурав орно.
Post digestive tastes are sweet, sour and bitter.
Шинжлэх ухааны салбар

Анагаах ухаан, эрүүл мэндийн шинжлэх ухаан

Үндсэн салбар

Эмнэл зүйн анагаах

Дэд салбар

Уламжлалт анагаах ухаан

Эх сурвалж

Ш.Болд. Рашааны зүрхэн найман гишүүнт нууц увдисын үндсээс язгуур үндсийн тайлбар хэмээх оршивай. УБ, 2017.

А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я
© Шинжлэх ухааны түлхүүр нэр томьёоны тайлбар толь 2021 он
Нэр томьёоны тайлбар толь