А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я

Шинжлэх ухааны салбар

ᠠᠫᠧᠷᠲ᠋ᠢᠸ (ᠪᠣᠳᠠᠰ)

Апертив (бодис)

aperitives

хоол боловсруулах эрхтний шүүрлийг цочроож, хооллох дур сэдээх бодис

Монгол хувилбар:

хоолонд дур(шил) оруулах бодис

Гадаад хувилбар:

appetizers; stomachics
Шинжлэх ухааны салбар

Анагаах ухаан, эрүүл мэндийн шинжлэх ухаан

Үндсэн салбар

Суурь анагаах

Дэд салбар

Патологи

Эх сурвалж

Нямдаваа П., Наранбаатар Н, Наранбат, Н, Наранболд Н. Анагаах ухааны монгол нэр томъёоны Англи, герман, латин, орос, франц хадмал орчуулгатай товч тайлбар толь, нэмэн засварласан гурав дахь хэвлэл. Адмон принт.,УБ.,2017.

А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я
© Шинжлэх ухааны түлхүүр нэр томьёоны тайлбар толь 2021 он
Нэр томьёоны тайлбар толь