А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я

Шинжлэх ухааны салбар

ᠳ᠋ᠢᠧᠲ᠋ᠣᠯᠣᠭᠢ

Диетологи

dietology

хоол тэжээлийн бодисын найрлага, шимт чанар, тэдгээрийн хоол боловсруулах явцад өөрчлөгдөх байдал, төрөл бүрийн өвчин эмгэгт тохируулан хоолны жор боловсруулах тухай судалдаг анагаахын салбар ухаан

Монгол хувилбар:

хоол судлал;
Шинжлэх ухааны салбар

Анагаах ухаан, эрүүл мэндийн шинжлэх ухаан

Үндсэн салбар

Эрүүл мэнд судлал

Дэд салбар

Хоол тэжээл судлал

Эх сурвалж

Нямдаваа П., Наранбаатар Н, Наранбат, Н, Наранболд Н. Анагаах ухааны монгол нэр томъёоны Англи, герман, латин, орос, франц хадмал орчуулгатай товч тайлбар толь, нэмэн засварласан гурав дахь хэвлэл. Адмон принт.,УБ.,2017.П.Н-3.46

А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я
© Шинжлэх ухааны түлхүүр нэр томьёоны тайлбар толь 2021 он
Нэр томьёоны тайлбар толь