А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я

Шинжлэх ухааны салбар

ᠠᠨ᠋ᠲ᠋ᠠᠼᠢᠳ᠋

Антацид

antacid

Ходоодны хүчлийг саармагжуулж, цээж хорсолт болон ходоод өвдөлтийг намдаан хоол боловсруулах эрхтний үйл ажиллагааг дэмжих зориулалттай бэлдмэл
A substance which neutralizes stomach acidity and is used to relieve heartburn, indigestion or an upset stomach
Шинжлэх ухааны салбар

Байгалийн шинжлэх ухаан

Үндсэн салбар

Химийн шинжлэх ухаан

Дэд салбар

Органик хими

Эх сурвалж

Internal Clinical Guidelines Team. (UK) (2014).

А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я
© Шинжлэх ухааны түлхүүр нэр томьёоны тайлбар толь 2021 он
Нэр томьёоны тайлбар толь