А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я

Шинжлэх ухааны салбар

ᠢᠶᠣᠭᠤᠷᠲ

Иогурт

yogurt

Сүүний хүчил үүсгэгч бактераар сүүнд үүссэн хүчлийн нөлөөгөөр хагас өтгөрсөн хүнс
Шинжлэх ухааны салбар

Байгалийн шинжлэх ухаан

Үндсэн салбар

Биологийн шинжлэх ухаан

Дэд салбар

Микробиологи

Эх сурвалж

Joan L. Slonczewski, John W. Foster. Microbiology An Evolving Science. United State America. 2009. 1096 pp

А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я
© Шинжлэх ухааны түлхүүр нэр томьёоны тайлбар толь 2021 он
Нэр томьёоны тайлбар толь