А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я

Шинжлэх ухааны салбар

ᠹᠧᠷᠮᠧᠨ᠋ᠲ᠋ᠠᠼᠢ

Ферментаци

fermentation

Нэг болон хэд хэдэн бичил биетэн ашиглан, бүтээгдэхүүн гарган авах процесс
Шинжлэх ухааны салбар

Байгалийн шинжлэх ухаан

Үндсэн салбар

Биологийн шинжлэх ухаан

Дэд салбар

Микробиологи

Эх сурвалж

Б.Даваадорж " Хүнсний Микробиологи" Улаанбаатар хот. 2015 он. 235 х.

А Б В Г Д Е Ё Ж З И К Л М Н О Ө П Р С Т У Ү Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я
© Шинжлэх ухааны түлхүүр нэр томьёоны тайлбар толь 2021 он
Нэр томьёоны тайлбар толь